Gasleidingen aanleggen in een woning

Aardgas is belangrijk om uw huis en water te verwarmen en om op te koken. Het is echter ook extreem brandbaar en een gaslek kan ernstig explosiegevaar geven. Veel oude huizen hebben ijzeren gasleidingen en die kunnen op den duur gaan roesten. Dat kan een reden zijn om uw gasleidingen te vervangen. Bij uitbreiding van uw huis kunnen wij ook uw gasnet uitbreiden met nieuwe leidingen die worden aangesloten op het bestaande leidingsysteem.

Loodgieters hebben uitgebreide ervaring met de aanleg en vervanging van gasleidingen en de CV ketel vervangen. U krijgt dus voor een voordelige prijs een deskundig advies en perfecte service. Ons personeel werkt snel en maakt zo min mogelijk rommel. Ze zullen er tevens voor zorgen dat u zo kort mogelijk zonder gas komt te zitten. Omdat gasleidingen op maat gemaakt moeten worden verschilt de prijs van de aanleg van leidingen sterk met de grootte van de klus. Nieuwe leidingen in een heel huis aanleggen is natuurlijk een stuk duurder dan alleen leiding leggen naar een tuinhuisje bijvoorbeeld.

Wij staan voor een schappelijke samenwerking zonder nonsens. We nodigen u uit om dit zelf te controleren! Neem contact op voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verwarming

Uw verwarming is een stille kracht achter veel van de moderne gemakken in uw huis. Een aangename temperatuur in de woonkamer, warm water uit de kraan en douche, zonder verwarmingssysteem zouden deze dingen niet mogelijk zijn. Meestal hoeft u niet om te kijken naar uw ketel. Dat is een belangrijke reden dat in veel huizen sterk verouderde ketels aanwezig zijn. Een nieuwe ketel aanschaffen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Zo is veel vraag naar de Vaillant Ecotec Plus, een populaire ketel tegen een gunstige prijs.
CV onderhoud en reparatie

radiator verwarmingVerwarming team heeft een landelijk netwerk van louter gekwalificeerde en ervaren vakmensen. Ons personeel werkt snel en betrouwbaar en is bekend met alle bekende merken en typen CV ketel. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van CV ketels en de verwarming zelf. Elk merk en van elke leeftijd is bij ons in deskundige handen.

Daarnaast kunnen wij uw vloerverwarming aanleggen en zijn we een van de beste aanbieders van de modernste elektrische verwarming systemen.